autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

varza cu cotlet de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, untura, varza, ceapa, rosii, smantana, boia de ardei iute, foi de dafin, piper, sare, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in 150 g de untura cu 150 ml de apa si se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa ceapa , se adauga varza , feliile de rosii, piper, boia de ardei, cimbru, foi de dafin, cca 1 l de apa si se fierb 1 ora. Peste varza se adauga bucatile de cotlet cu rondele de rosii deasupra si se introduc la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cotlet de porc copt in zeama de varza

Cotlet de porc copt in zeama de varza

Cotletul intreg il punem intr-o oala, turnam peste el zeama de varza( moarea), acoperim cu capac

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Muraturi asortate

Muraturi asortate

Toate ingredientele feliate se aseaza in borcane, peste ele se toarna saramura. Borcanele se inchid

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • untura
  • varza
  • ceapa
  • rosii
  • smantana
  • boia de ardei iute
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • cimbru

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chec mozaic