autor:

Anonim

» » Aperitive

varza cu cotlet de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, untura, varza, ceapa, rosii, smantana, boia de ardei iute, foi de dafin, piper, sare, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa in 150 g de untura cu 150 ml de apa si se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa ceapa , se adauga varza , feliile de rosii, piper, boia de ardei, cimbru, foi de dafin, cca 1 l de apa si se fierb 1 ora. Peste varza se adauga bucatile de cotlet cu rondele de rosii deasupra si se introduc la cuptor cca 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cotlet de porc copt in zeama de varza

Cotlet de porc copt in zeama de varza

Cotletul intreg il punem intr-o oala, turnam peste el zeama de varza( moarea), acoperim cu capac

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din organe de pasare

Rulada din organe de pasare

Se curata bine organele, se spala, apoi se pun la fiert in apa cu sare, se ia spuma, iar apoi se

4 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • untura
  • varza
  • ceapa
  • rosii
  • smantana
  • boia de ardei iute
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • cimbru

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri picante