Din faina, oua, sare si cca 100 ml de apa se framanta un aluat de taitei; se lasa in repaus cca 10 min. Se intind foi , se lasa sa se zvante , se face sosul si se taie fasii subtiri.
Se introduc in apa clocotita cu sare si putin ulei , se fierb, se trec prin jet de apa rece si se racesc 15 min.
Varza se inabusa in ulei , se adauga sare,piper si taiteii fierti. Se amesteca pentru omogenizare si se introduce la cuptor 15 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii