autor:

Anonim

» » Aperitive

varza cu taitei

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
faina, oua, ulei, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, oua, sare si cca 100 ml de apa se framanta un aluat de taitei; se lasa in repaus cca 10 min. Se intind foi , se lasa sa se zvante , se face sosul si se taie fasii subtiri.
Se introduc in apa clocotita cu sare si putin ulei , se fierb, se trec prin jet de apa rece si se racesc 15 min.
Varza se inabusa in ulei , se adauga sare,piper si taiteii fierti. Se amesteca pentru omogenizare si se introduce la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza cu taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Taitei cu  varza si piper

Taitei cu varza si piper

Varza se toaca marunt cu mixerul si se sareaza.Taiteii se pun in apa clocotita care fierbe si in

11 voturi    14 comentarii
50 min
Retete de post
Taitei(lati),de casa,cu varza calita

Taitei(lati),de casa,cu varza calita

Varza se taie fideluta,se freaca cu 1 lingurita,rasa,de sare,apoi,se lasa cam 20-30 minute. Dupa

11 voturi    14 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chiftelute de dovlecei