Se incinge uleiul intr-o cratita mare . Se adauga usturoiul si se prajeste un minut. Se adauga varza de Bruxelles si se prajeste inca 2 min pana se inmoaie.
Se adauga apoi coaja de lamaie , putina apa si se lasa vasul la foc 10 min.
Se adauga untul , se asezoneaza si se lasa la foc pana untul se topeste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii