autor:

Anonim

» » Aperitive

varza de Bruxelles cu lamaie si unt

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
ulei, unt, lamaie, varza, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita mare . Se adauga usturoiul si se prajeste un minut. Se adauga varza de Bruxelles si se prajeste inca 2 min pana se inmoaie.
Se adauga apoi coaja de lamaie , putina apa si se lasa vasul la foc 10 min.
Se adauga untul , se asezoneaza si se lasa la foc pana untul se topeste.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza de Bruxelles cu lamaie si unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pachețele de primăvară cu legume

Pachețele de primăvară cu legume

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Ne apucăm de pregătirea

15 voturi    9 comentarii
2h
Aperitive
Polpettone de verdure

Polpettone de verdure

Cartofii si fasolea se dau prin masina de tocat(nu prin robotul de bucatarie);se amesteca cu ouale,cascaval

5 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Sufleu de dovlecel