Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju

Ingrediente

  • * 500 g varza de bruxelles
  • * 100 g rosii uscate
  • * 30 g caju
  • * sare de mare
  • * piper
  • * ulei de masline
  • * seminte de negrilica

Mod de preparare

Varza de bruxelles se curata, se spala si se taie in doua, sau le puteti lasa intregi.

Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline se adauga rosiile uscate, varza de bruxelles, o ceasca de apa si se lasa la foc mic pentru cateva minute.

Se adauga caju, semintele de negrilica, sarea si piperul si se lasa pana se rumenesc usor.

Varza de bruxelles cu caju si rosii uscate se serveste calda!

S-aveti pofta !

Varza de bruxelles se curata, se spala si se taie in doua, sau le puteti lasa intregi.

Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline se adauga rosiile uscate, varza de bruxelles, o ceasca de apa si se lasa la foc mic pentru cateva minute.

Se adauga caju, semintele de negrilica, sarea si piperul si se lasa pana se rumenesc usor.

Varza de bruxelles cu caju si rosii uscate se serveste calda!

S-aveti pofta !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor