autor:

SIMONA PATRAS

» » Retete vegetariene

Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
* 500 g varza de bruxelles, * 100 g rosii uscate, * 30 g caju, * sare de mare, * piper, * ulei de masline, * seminte de negrilica

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Varza de bruxelles se curata, se spala si se taie in doua, sau le puteti lasa intregi.
Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline se adauga rosiile uscate, varza de bruxelles, o ceasca de apa si se lasa la foc mic pentru cateva minute.
Se adauga caju, semintele de negrilica, sarea si piperul si se lasa pana se rumenesc usor.
Varza de bruxelles cu caju si rosii uscate se serveste calda!
S-aveti pofta !


Varza de bruxelles se curata, se spala si se taie in doua, sau le puteti lasa intregi.
Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline se adauga rosiile uscate, varza de bruxelles, o ceasca de apa si se lasa la foc mic pentru cateva minute.
Se adauga caju, semintele de negrilica, sarea si piperul si se lasa pana se rumenesc usor.
Varza de bruxelles cu caju si rosii uscate se serveste calda!
S-aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Supa crema de linte cu taitei lati- Regag adass-specific palestiniana

Supa crema de linte cu taitei lati- Regag adass-specific palestiniana

Supa crema de linte Lintea se curata si se spala. Intr-o cratita antiaderenta se prajeste ceapa

7 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene
Vegeta de casa

Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se

3 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • * 500 g varza de bruxelles
  • * 100 g rosii uscate
  • * 30 g caju
  • * sare de mare
  • * piper
  • * ulei de masline
  • * seminte de negrilica

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Budinca de chia cu apa de trandafir