autor:

SIMONA PATRAS

» » Retete vegetariene

Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Belgia


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Belgia


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
* 500 g varza de bruxelles, * 100 g rosii uscate, * 30 g caju, * sare de mare, * piper, * ulei de masline, * seminte de negrilica

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Varza de bruxelles se curata, se spala si se taie in doua, sau le puteti lasa intregi.
Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline se adauga rosiile uscate, varza de bruxelles, o ceasca de apa si se lasa la foc mic pentru cateva minute.
Se adauga caju, semintele de negrilica, sarea si piperul si se lasa pana se rumenesc usor.
Varza de bruxelles cu caju si rosii uscate se serveste calda!
S-aveti pofta !


Varza de bruxelles se curata, se spala si se taie in doua, sau le puteti lasa intregi.
Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline se adauga rosiile uscate, varza de bruxelles, o ceasca de apa si se lasa la foc mic pentru cateva minute.
Se adauga caju, semintele de negrilica, sarea si piperul si se lasa pana se rumenesc usor.
Varza de bruxelles cu caju si rosii uscate se serveste calda!
S-aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de bruxelles cu rosii uscate si caju" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Bame cu ciuperci si orez

Bame cu ciuperci si orez

Spalati usturoiul, bamele, ciupercile, patrunjelul, orezul. Puneti uleiul in wok(cratita),

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete vegetariene
Baba Ghanouj( salata de vinete -stil arab)

Baba Ghanouj( salata de vinete -stil arab)

Vinetele coapte pe plita se curata de coaja si se lasa sa se scurga de apa . Dupa ce s-au racit

15 voturi    20 comentarii
1h 10 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • * 500 g varza de bruxelles
  • * 100 g rosii uscate
  • * 30 g caju
  • * sare de mare
  • * piper
  • * ulei de masline
  • * seminte de negrilica

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS