Incepem cu varza pe care o curatam de frunzele vestejite sau maroni . Eu pun legume verzi , cumparate, in apa rece (cat mai rece) cu o lingurita de bicarbonat de sodiu sa stea cateva minute.
Pe foc punem o oala cu apa si sare la fiert . cand fierbe adaugam varza curatata si o lasam sa fiarba pana cand se inmoaie putin . Eu am lasat-o cam 6 minute.
O scurgem de apa si o lasam sa se raceasca .
Batem ouale impreuna cu un praf de sare , piper si nucsoara .
Varza o dam prin faina si prin ou .
Intr-o tigaie incinsa punem uleiul iar cand acesta este fierbinte prajim varza in el pe toate partile.
Scoatem pe un servetel de hartie si servim cu sos de rosii , sos de smantana si usturoi sau smantana simpla.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii