Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Ingrediente
ulei, bacon, varza de Bruxelles, castane, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se incinge intr-o tigaie incepatoare si se prajeste baconul 2-3 min, amestecand pana incepe sa se rumenesca. Se adauga verzisoarele de Bruxelles si apoi castanele fierte: se frige totul 5-7 min, apoi se asezoneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza de Bruxelles prajita" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate