Tocam pe robot toate legumele, mai putin conopida pe care o adaugam in buchetele mici si rosiile date pe razatoare.Calim legumele cu ulei 2-3 minute, adaugam o ceasca de apa si condimentele. Cand apa a scazut, adaugam rosiile date pe rzatoare si borsul de putina.Lasam sa scada, adaugam verdeata si servim cu mamaliguta(in post,sau ca garnitura la carnita)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii