Varza calita este gustoasa,aromata si foarte usor de pregatit
Indepartam foile exterioare ale verzei, o spalam sub jet de apa rece apoi o taiem fideluta.
O punem intr-un castron mare ,adaugam sare si o "framanatam".
Intr-o cratita adaugam uleiul si cand se incinge adaugam varza treptat si amestecam pana se caleste.Nu stoarcem varza de zeama o lasam sa se caleasca in suc propriu.
Adaugam condimentele,sucul de rosii, pasta de ardei ,bulionul de corcoduse si dam cratita la cuptor pentru circa 30 de minute.
La sfarsit adaugam marar. Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii