autor:

Cely Snijec

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Varza dulce cu sos de rosii si smantana

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 octombrie 2009

Ingrediente
0 varza mica, o ceapa, un morcov, 4-5 linguri ulei, 2 rosii, 4 linuri smantana, sare, piper, foaie de dafin,marar si patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Dau pe robot varza si ceapa.Calesc in ulei,adaug morcovul feliat,condimentez. Cand scade sucul propriu, adaug o ceasca de apa,las sa scada.Intre timp pregatesc sosul.
Dau pe razatoare rosiile,dau un clocot cu sare,piper si foaie de dafin.Trec sosul prin sita, adaug mantana, las 2-3 minute sa se omogenizeze. Adaug sosul in varza fiarta,las pe flacara pentru 2-3 minute.Presar cu marar si patrunjel verde.Servin cu ochiuri si mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu sos de rosii si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Desert raw vegan

Desert raw vegan

Curmalele curățate de sâmburi și jumătate din cantitatea de goji le-am pus la hidratat preț

1 vot    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene
TACO BEAN DIP

TACO BEAN DIP

Se pune intru vas cele 2 conserve de Frito lay fasole. Separat se amesteca pachetul de Taco mix cu

5 voturi    6 comentarii
25 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

    imi place reteta ta

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

    Cely,o bunatate.Felicitari.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Până acum n-am mâncat aşa ceva. Nici nu ştiu dacă mi-ar place. Poate o să încerc.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

      Intr-adevar, gustoasa!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

      mmm ce bunatate,imi place la nebunie!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

      Este o reteta tare gustoasa...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      Este foarte buna si cu smantana,eu am mancat.Imi place prezentarea ta,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      E foarte buna, merita sa incercati

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Interesant,nu am mancat pana acum cu smantana.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • 0 varza mica
  • o ceapa
  • un morcov
  • 4-5 linguri ulei
  • 2 rosii
  • 4 linuri smantana
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin,marar si patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

69 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Granita de pepene rosu Granita de pepene rosu

Într-un castron se pun toate ingredientele şi se zdrobesc cu mixerul vertical până se obţine un lichid. Se toarnă

0 voturi    0 comentarii
1h
Bauturi
Vinete cu usturoi la cuptor Vinete cu usturoi la cuptor

Spălăm vinetele și le tăiem în jumatate, pe lungime. Le crestăm și le frecăm bine cu sare. Tăiem usturoiul felii

1 vot    0 comentarii
1h 5 min
Delicii de post de la bloggeri
Fursecuri din pulpa de migdale