Reteta postata pe: 26 noiembrie 2012
Ingrediente
o varza mica, un morcov, o ceapa, un ardei gras, cateva buchetele de conopida, un gogosar proaspat, 3 rosii proaspete, un pahar bors acru, verdeata, 2-3 linguri ulei, sare,piper boabe si macinat, enibahar, cimbru
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Varza taiata fidelute, se amesteca cu sare, se lasa cateva minute sa se odihneasca. Intre timp pregtim celelalte legume, taindu-le dupa placere(cubulete, pe razatoare sau la robot).Incorporam toate legumele cu varza, condimentam, adaugam uleiul, lasam sa se caleasca 10 minute, dupa care adaugam o ceasca de apa, borsul, dam la cuptor pana scade sosul. Servim cu mamaliguta sau cu paine. Este o mancare gustoasa, sanatoasa, dietetica, de post.