autor:

Anonim

» » Aperitive

Varza inabusita cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
varza rosie, varza alba, untura/ulei, zahar, smantana, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

La varza taiata se adauga sare, se lasa 10 min. sa se sareze, apoi se framanta, se stoarce bine si se inabusa in ulei infierbantat, 30 min. In timpul inabusirii se adauga zahar, otet si 75 g de smantana, amestecand continuu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza inabusita cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Legume la tigaie nouă

Legume la tigaie nouă

Cam asta am avut la îndemână, dar, Doamne, a ieşit divină combinația! Am tăiat ceapa şi

5 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
Saculeti cu piure de mazare, somon fume si rucola

Saculeti cu piure de mazare, somon fume si rucola

Am omogenizat într-un vas ingredientele umede pentru aluatul de clătite. Am adăugat făina

5 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • varza rosie
  • varza alba
  • untura/ulei
  • zahar
  • smantana
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Malai cu dovleac la cuptor, ca in Moldova