Varza fiarta se scurge de lichid , se raceste, se stoarce bine, se desfac frunzele , se sareaza si se pipereaza, apoi se ruleaza cate 3-4 foi.
Rulourile se taie in doua, se trec prin faina , ou batut, pesmet si se prajesc in ulei. Orezul se inabusa in 100 ml de ulei, se adauga cantitatea de supa, sare, piepr si se fierbe.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii