Varza fiarta se scurge de lichid , se raceste, se stoarce bine, se desfac frunzele , se sareaza si se pipereaza, apoi se ruleaza cate 3-4 foi.
Rulourile se taie in doua, se trec prin faina , ou batut, pesmet si se prajesc in ulei. Orezul se inabusa in 100 ml de ulei, se adauga cantitatea de supa, sare, piepr si se fierbe.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii