autor:

Anonim

» » Aperitive

varza umpluta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
carne de vita, varza, orez, ceapa, smantana, sare, sos tomat, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa, adaugate treptat . Carnea tocata se amesteca cu ceapa , sare, piper si orez. Cu aceasta compozitie se umplu verzele. Se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei si cca 300 ml de apa apoi se introduce la cuptor. Dupa 30 min se adauga sosul tomat se se continua fierberea 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "varza umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Carnea de porc o filetam cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, astfel incat sa obtinem o bucata

4 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Fripturi
Barcute de cartofi umplute cu branza

Barcute de cartofi umplute cu branza

Cartofii se fierb integi, se curata si se dau in doua, pe lung, se scobesc ca niste barcute pentru

5 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Drob din ficatei de pasare