Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa, adaugate treptat . Carnea tocata se amesteca cu ceapa , sare, piper si orez. Cu aceasta compozitie se umplu verzele. Se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei si cca 300 ml de apa apoi se introduce la cuptor. Dupa 30 min se adauga sosul tomat se se continua fierberea 20 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii