autor:

Sim0na

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Vasole verde scazuta cu usturoi

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Ingrediente
1 kg pastăi galbene, 1 ceapă mărişoară, 5+3 căţei usturoi, 1 lingură rasă boia iute, 1 lingură rasă delikat, piper alb, sare, o legătură patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Am călit ceapa tocată mărunt. Când devine aurie am adăugat 5 căţei de usturoi pisaţi şi am mai lăsat la călit 1 minut. Am adăugat păstăile (eu am avut păstăi din grădina bunicii, congelate) şi am amestecat puţin, apoi am pus 400 ml apă călduţă. Când a început să fiarbă, am adăugat boia, delikatul şi piperul, am pus capacul şi am lăsat să fiarbă 30 minute. Am adăugat si cei 3 căţei de usturoi pisaţi, am potrivit de sare, am pus pătrunjelul tocat mărunt şi am mai lăsat 10 minute fără capac.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Vasole verde scazuta cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare munteneasca de vinete cu ciuperci si sos de rosii

Mancare munteneasca de vinete cu ciuperci si sos de rosii

Spălăm vinetele şi le tăiem în felii de 0.5 - 1 cm grosime. Le presărăm cu sare şi le

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete vegetariene
Dovlecei pane cu salată verde

Dovlecei pane cu salată verde

Dovleceii se spală,se curăţă de coajă şi se taie felii groase cam de un deget.Se sărează

4 voturi    3 comentarii
45 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Imi place yumi,yumi...putin picanta e buna, buna !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pastăi galbene
  • 1 ceapă mărişoară
  • 5+3 căţei usturoi
  • 1 lingură rasă boia iute
  • 1 lingură rasă delikat
  • piper alb
  • sare
  • o legătură patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sim0na
Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu. Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele. Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul

5 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Imi place yumi,yumi...putin picanta e buna, buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omletã mixtã cu legume