autor:

Sim0na

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Vasole verde scazuta cu usturoi

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 noiembrie 2011

Ingrediente
1 kg pastăi galbene, 1 ceapă mărişoară, 5+3 căţei usturoi, 1 lingură rasă boia iute, 1 lingură rasă delikat, piper alb, sare, o legătură patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Am călit ceapa tocată mărunt. Când devine aurie am adăugat 5 căţei de usturoi pisaţi şi am mai lăsat la călit 1 minut. Am adăugat păstăile (eu am avut păstăi din grădina bunicii, congelate) şi am amestecat puţin, apoi am pus 400 ml apă călduţă. Când a început să fiarbă, am adăugat boia, delikatul şi piperul, am pus capacul şi am lăsat să fiarbă 30 minute. Am adăugat si cei 3 căţei de usturoi pisaţi, am potrivit de sare, am pus pătrunjelul tocat mărunt şi am mai lăsat 10 minute fără capac.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Vasole verde scazuta cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Cascaval pane cu salata verde si cartofi prajiti

Prajesti cartofii in ulei incins. Presari cu sare, inainte sa-i asezi pe farfurie. Tai felii de cascaval,

14 voturi    9 comentarii
30 min
Retete vegetariene
ROSII UMPLUTE CU VINETE

ROSII UMPLUTE CU VINETE

Eu coc vinetele in cuptorul aragazului.Le asez in tava si le intorc din cand in cand sa se coaca

24 voturi    6 comentarii
25 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2011

    Imi place yumi,yumi...putin picanta e buna, buna !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pastăi galbene
  • 1 ceapă mărişoară
  • 5+3 căţei usturoi
  • 1 lingură rasă boia iute
  • 1 lingură rasă delikat
  • piper alb
  • sare
  • o legătură patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sim0na
Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu. Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele. Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul

5 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Imi place yumi,yumi...putin picanta e buna, buna !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
CROCHETE CU CIUPERCI