autor:

Anonim

» » Aperitive

Verdeturi cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
miel, ulei, ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel, Sosul: piper, ceapa uscata, macris, faina, bulion, vin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei si se adauga peste carne. Se determina gustul cu sare si piper si se lasa la fiert cca 20 min. Se adauga vinul si se mai fierbe 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Verdeturi cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
RULOURI DE PUI

RULOURI DE PUI

- Pieptul de pui se taie in patru, ca pentru snitel, se bate si se condimenteaza cu sare si piper

24 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Piept de pui cu verdeata si cascaval

Piept de pui cu verdeata si cascaval

Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie felii mai grosute. Pe fiecare bucata de piept se

15 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc