autor:

Anonim

» » Aperitive

Verdeturi cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
miel, ulei, ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel, SOSUL: piper, ceapa uscata, macris, faina, bulion, vin, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc in ulei si se adauga peste carne. Se determina gustul cu sare si piper si se lasa la fiert cca 20 min. Se adauga vinul si se mai fierbe 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Verdeturi cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Dovleceii si vinetele necuratate de coaja se presara cu putina sare si condimente si se lasa acoperite

12 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Piftie de cocos

Piftie de cocos

Carnea se curata bine, se asaza intr-o oala adanca, se acopera cu apa cam 5 cm, se strange spuma,

14 voturi    3 comentarii
9h
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de porc in sos de rosii