Curăţă castravetele şi taie-l în cuburi mici. Procedează la fel cu rosiile după ce ai scos sâmburii. Amestecă legumele(castravete, roşii, verdeaţă) cu mirodeniile si uleiul.
Mărunţeşte tonul, amestecă-l cu 2 linguri de iaurt, branză proaspăta de vaci sau smântănă.
Pregăteste pahare mai largi si aranjează astfel : un strat de legume în sos , un strat de ton etc.
Decorează cu verdeaţă sau câteva boabe de chimin sau cum te ajută imaginaţia.
P.S. Verina e, de fapt, un pahar în care servim aperitivele. Puteti folosi mai mici si largi sau gen "sonda". E de efect. Va provoc să inventaţi "verine" si să puneti şi poze spectaculoase!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii