Curăţă castravetele şi taie-l în cuburi mici. Procedează la fel cu rosiile după ce ai scos sâmburii. Amestecă legumele(castravete, roşii, verdeaţă) cu mirodeniile si uleiul.
Mărunţeşte tonul, amestecă-l cu 2 linguri de iaurt, branză proaspăta de vaci sau smântănă.
Pregăteste pahare mai largi si aranjează astfel : un strat de legume în sos , un strat de ton etc.
Decorează cu verdeaţă sau câteva boabe de chimin sau cum te ajută imaginaţia.
P.S. Verina e, de fapt, un pahar în care servim aperitivele. Puteti folosi mai mici si largi sau gen "sonda". E de efect. Va provoc să inventaţi "verine" si să puneti şi poze spectaculoase!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii