Reteta postata pe: 15 iulie 2008
Ingrediente
Zahar tos 5 kg ( 2.5 kg. zahar brun), Apa 10 litri, Morcovi 1,5 kg, Busuioc 1 crenguta, Drojdie 1 cub, Pesmet 1 1/2 - 2 cani
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se caramelizeaza 1 kg de zahar.
Se amesteca cu celelalte ingrediente si se lasa la fermentat 3 saptamani .
Se strecoara si se mai lasa la fermentat 3 saptamani.
Daca ti-a placut reteta noastra "vin de morcovi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Se toarna tuica in ibric ,se adauga zaharul si restul ingredientelor si se pune la fiert.
Cand ajunge
15 voturi
5 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Pentru fiecare pahar am folosit cate un cub galben, unu rosu, cate una lingura de sirop de menta
7 voturi
7 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: ana maria lengher