Vin fiert cu mandarine si portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 portocala
  • 150 ml suc de portocala proaspat
  • 2 linguri cuisoare
  • 1/2 l vin rosu
  • 2 mandarine
  • 100 ml rom
  • 100 g zahar
  • 1 baton scortisoara

Mod de preparare

Speli bine portocala cu apa calda,o stergi si o tai in 8 felii.In coaja fiecarei bucati pui cateva cuisoare.Cureti mandarinele si le desfaci felii.Iei o oala si pui felile de portocala,de mandarine,zaharul,cuisoarele,sucul de portocala,vinul si romul.Fierbi totul la foc mic tp. de 10 minute.Tragi oala deoparte,strecori compozitia si torni vinul in pahare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor