autor:

Anonim

» » Aperitive

vinete bulgaresti

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
vinete, rosii, ulei,usturoi, ceapa, paine alba, patrunjel verde, sos tomat, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele se prajesc in 125 ml de ulei. Separat , ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa , se adauga rosiile si miezul de la vinete , usturoi, sare, piper, painea si patrunjelul verde. Se amesteca bine pentru omogenizare si se continua fierbera cca 10 min.
Cu aceasta compozitie se umplu vinetele, se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se adauga cca 100 ml de apa si se introduce tava la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete bulgaresti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata cu piept de pui la gratar

Salata cu piept de pui la gratar

Legumele se maruntesc asa cum doreste fiecare. Eu, am taiat rosiile cuburi si catravetii i-am dat

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Placinta cu spanac si branza – Spanakopita (specific grecesc)

Placinta cu spanac si branza – Spanakopita (specific grecesc)

Am gradina plina cu spanac, l-am preparat intr-o multime de feluri si am gasit o noua reteta din

114 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Crema de branza cu boia si ceapa rosie