Se incinde cuptorul la (200 grade C). Se stropeste vinetele cu ulei si se dau la cuptor pentr 25 min pina se inmoaie. Intre timp se feliaza rosiile si Mozzarella. Se scot vinetele de la cuptor si se pune deasupra citeva felii de rosii si citeva de Mozzarella. Se dau la cuptor pentru inca 5 min pina ce brinza se inmoaie. Se presare frunzele de busuioc si serveste cald. Se pot servi cu cuscus si salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii