autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Vinete coapte cu Mozzarella

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
3 linguri ulei de masline, 2 vinete taiate jumatate pe lungime, 4 rosii, 150 g mozzarella, o mana frunze de busuioc, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se incinde cuptorul la (200 grade C). Se stropeste vinetele cu ulei si se dau la cuptor pentr 25 min pina se inmoaie. Intre timp se feliaza rosiile si Mozzarella. Se scot vinetele de la cuptor si se pune deasupra citeva felii de rosii si citeva de Mozzarella. Se dau la cuptor pentru inca 5 min pina ce brinza se inmoaie. Se presare frunzele de busuioc si serveste cald. Se pot servi cu cuscus si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete coapte cu Mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de morcovi sote

Mancare de morcovi sote

Spălăm morcovii, îi curăţăm de coajă cu un cuţit sau chiar cu o spălătoare de vase

2 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Orez  indian cu lamaie

Orez indian cu lamaie

Intr-un mixer se maruntesc ghimbirul, usturoiul si semintele de cardamom. Orezul Basmati se opareste

20 voturi    8 comentarii
45 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Piure de hrisca cu legume uscate si mirodenii (raw vegan)