autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Vinete cu branza-aperitiv

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
2 vinete, 200 g telemea de capra, 3 oua, pesmet, ulei de masline, frunze de patrunjel( sau marar)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Curatam vinetele de coaja si le taiem fasii, dupa care le prajim in ulei incins, pana se inmoaie. Dam telemeaua prin razatoare, taiem patrunjelul marunt si le amestecam intr-un bol, impreuna cu un ou. Din acest amestec, punem pe fiecare fasie de vanata cate putin, o impaturim si o prindem cu o scobitoare. Le dam prin pesmet apoi prin ou si le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem pe servet de hartie, sa scapam de grasimea in exces.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu branza-aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete la cuptor

Vinete la cuptor

Ceapa si rosiile le curatam de coaja si se taie separat cuburi. Se pune ceapa la calit cu 1 catel

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata de beof

Salata de beof

Pentru salata de boeuf eu folosesc o parte din carnea de pui fiarta (pieptul) pentru supa de pui.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Foarte bune !

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2009

    Imi place, arata bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 200 g telemea de capra
  • 3 oua
  • pesmet
  • ulei de masline
  • frunze de patrunjel( sau marar)

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bune !

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Aperitiv picant cu ciuperci