autor:

Lia Maria

» » Aperitive

Vinete cu branza-aperitiv

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
2 vinete, 200 g telemea de capra, 3 oua, pesmet, ulei de masline, frunze de patrunjel( sau marar)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Curatam vinetele de coaja si le taiem fasii, dupa care le prajim in ulei incins, pana se inmoaie. Dam telemeaua prin razatoare, taiem patrunjelul marunt si le amestecam intr-un bol, impreuna cu un ou. Din acest amestec, punem pe fiecare fasie de vanata cate putin, o impaturim si o prindem cu o scobitoare. Le dam prin pesmet apoi prin ou si le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem pe servet de hartie, sa scapam de grasimea in exces.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu branza-aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Kurkute tamam

Kurkute tamam

O reteta foarte simpla si foarte gustoasa care cu siguranta toti o vor adora , in special cei mai

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Ciuperci coapte la grill

Ciuperci coapte la grill

Ciupercile se curata,se spala,se scot usor coditele si se tin 5-10 minute in apa cu putin otet

12 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Foarte bune !

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2009

    Imi place, arata bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 200 g telemea de capra
  • 3 oua
  • pesmet
  • ulei de masline
  • frunze de patrunjel( sau marar)

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

11 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bune !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciuperci champignon umplute