Se coc bine vinetele pe ambele parti. Se ia un cutit ascutit si se despica vinetele in lung ca sa se lase sa se scurga zeama. Se amesteca intr-un castron cuburile de brinza feta, busuiocul, usturoiul si uleiul de masline.
Se umplu vinetele cu umplutura din castron, se inchid si se pun pe gratarul cuptorului, lasindu-se 10 min sau pina se topeste brinza feta. Se servesc deschise (desfacute)de indata ce sunt scoase din cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii