Reteta postata pe: 20 martie 2009
Ingrediente
4 vinete de marime medie, 6 linguri brinza feta (tipul tare, taiate cuburi), 4 catei de usturoi, zdrobiti, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura busuioc, (4 portii)
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se coc bine vinetele pe ambele parti. Se ia un cutit ascutit si se despica vinetele in lung ca sa se lase sa se scurga zeama. Se amesteca intr-un castron cuburile de brinza feta, busuiocul, usturoiul si uleiul de masline.
Se umplu vinetele cu umplutura din castron, se inchid si se pun pe gratarul cuptorului, lasindu-se 10 min sau pina se topeste brinza feta. Se servesc deschise (desfacute)de indata ce sunt scoase din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu brinza feta si busuioc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se pune in uleiul incins ceapa tocata marunt, se lasa putin la distuit si se adauga morcovul taiat
Pasul 1:
Incalzim cuptorul.
Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa la fiert. Punem sare
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate