autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Vinete cu brinza feta si busuioc

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
4 vinete de marime medie, 6 linguri brinza feta (tipul tare, taiate cuburi), 4 catei de usturoi, zdrobiti, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura busuioc, (4 portii)

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se coc bine vinetele pe ambele parti. Se ia un cutit ascutit si se despica vinetele in lung ca sa se lase sa se scurga zeama. Se amesteca intr-un castron cuburile de brinza feta, busuiocul, usturoiul si uleiul de masline.
Se umplu vinetele cu umplutura din castron, se inchid si se pun pe gratarul cuptorului, lasindu-se 10 min sau pina se topeste brinza feta. Se servesc deschise (desfacute)de indata ce sunt scoase din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu brinza feta si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Legume cu mamaliguta

Legume cu mamaliguta

Se curata ceapa si se toaca, chiar si bucati mai mari. Intr-o tigaie se pune uleiul si apoi ceapa

7 voturi    10 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Ardei umpluti cu brânzã (Pimento com Dois Queijos)

Acesti ardei sunt un aperitiv, dar i-am fãcut pt. o cinã vegetarianã, la care ii place poate pune

7 voturi    4 comentarii
35 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 vinete de marime medie
  • 6 linguri brinza feta (tipul tare
  • taiate cuburi)
  • 4 catei de usturoi
  • zdrobiti
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura busuioc
  • (4 portii)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Sarmale de post din varza murata cu orez brun integral si sfecla rosie la Philips Multicooker