Coci vinetele, le cureti si le lasi la scurs. Tai 8 felii de cascaval, iar restul il dai pe razatoare. Intr-un vas termorezistent uns cu margarina si presarat cu pesmet asezi 4 felii de cascaval, deasupra pui vinete, apoi presari pesmet. Asezi si celelalte 4 felii de cascaval si din nou un rand de vinete. Deasupra presari cascaval ras, pesmet, pui cateva bucatele de unt si dai vasul la cuptor pentru 30 - 35 de minute. Este delicios!!!
ps. reteta am gasit-o in revista magazinului kaufland.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii