autor:

lizz

» » , Aperitive, Aperitive

Vinete cu cascaval

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Ingrediente
6-8 vinete mici sau 3-4 mari, 4 linguri margarina, 300 g cascaval, 6 linguri pesmet, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Coci vinetele, le cureti si le lasi la scurs. Tai 8 felii de cascaval, iar restul il dai pe razatoare. Intr-un vas termorezistent uns cu margarina si presarat cu pesmet asezi 4 felii de cascaval, deasupra pui vinete, apoi presari pesmet. Asezi si celelalte 4 felii de cascaval si din nou un rand de vinete. Deasupra presari cascaval ras, pesmet, pui cateva bucatele de unt si dai vasul la cuptor pentru 30 - 35 de minute. Este delicios!!!

ps. reteta am gasit-o in revista magazinului kaufland.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Turnulet cu vinete , rosii si cascaval

Turnulet cu vinete , rosii si cascaval

Se spala vanata , se taie rondele , se presara sare pe fiecare rondea in parte si se lasa circa 15-20

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval

Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval

Vinetele se spala, se taie in felii de cca 1,5 cm grosime si se sareaza; se lasa 20 de minute. Rosiile

37 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Bun,bun,tare bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Am sa fac si eu. Sigur imi place combinatia

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    O bunatate...

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Multumesc mult de tot.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Felicitari pentru prezentare,arata senzational,am sa fac si eu,te-am votat si am luat si reteta.

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

      Da, intregi, doar ca se desfac in jumatati.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Interesanta!Din poze s-ar parea ca vinetele se pun intregi.Asa este?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6-8 vinete mici sau 3-4 mari
  • 4 linguri margarina
  • 300 g cascaval
  • 6 linguri pesmet
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,tare bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cosulete din Sunca cu legume