Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa taiata in felii subtiri, foaia de dafin si o lingurita rasa de sare, amestecandu-se pe foc mic, pina cand scade apa ce o lasa di devine lucioasa.
Dupa aceea, se adauga ardeii, taiati in felii subtiri (cu care se amesteca de cateva ori ca sa se dezvolte aroma), apoi vinetele (taiate cuburi), lasindu-se sa fiarba inabusit si amestecand din cand in cand pina se inmoaie putin.
Se pun, maslinele si rosiile taiate felii mai groase sau bucati dupa cum va place, si 3-4 linguri de apa. Cratita se pune la cuptor ptr 20 minute ca sa fiarba toate bine si se aduaga frunzele ptr aroma. Se poate servi calda sau rece cu piuree, orez sau simplu cu paine si ceva carne pe langa sau fara carne de post.
Ptr ca noua ne place am adaugat si niste artichoke.
Enjoy!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii