Se spala legumele, vanata se taie felii de aproximativ 1 cm, ceapa se taie julien, morcovul se da pe razatoare, iar rosiile se curata de coaja si se taie cubulete mici sau se dau si ele pe razatoare. Se asezoneaza feliile de vinete cu sare si piper, se dau prin ouale batute cu faina, apoi prin pesmet si se prajesc in uleiul incins. Apoi se pregateste sosul. Intr-o tigaie cu putin ulei se pun ceapa si morcovul, iar cand sunt aproape gata, se adauga rosiile. Se mai lasa putin pe foc, intre timp se pregateste o tava de aragaz pe care se asaza cate o felie de vanata, o felie de mozzarella, urmata de sosul obtinut si inca o felie de vanata. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa aproximativ 10-15 minute, cat sa se topeasca putin mozzarella. Se servesc calde.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii