Se spala legumele, vanata se taie felii de aproximativ 1 cm, ceapa se taie julien, morcovul se da pe razatoare, iar rosiile se curata de coaja si se taie cubulete mici sau se dau si ele pe razatoare. Se asezoneaza feliile de vinete cu sare si piper, se dau prin ouale batute cu faina, apoi prin pesmet si se prajesc in uleiul incins. Apoi se pregateste sosul. Intr-o tigaie cu putin ulei se pun ceapa si morcovul, iar cand sunt aproape gata, se adauga rosiile. Se mai lasa putin pe foc, intre timp se pregateste o tava de aragaz pe care se asaza cate o felie de vanata, o felie de mozzarella, urmata de sosul obtinut si inca o felie de vanata. Se introduce tava in cuptorul incins si se lasa aproximativ 10-15 minute, cat sa se topeasca putin mozzarella. Se servesc calde.
Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii