Vinete gratinate

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa
Vinete gratinate

Ingrediente

  • 1-2 vinete depinde de masura
  • 2-3 rosii
  • 3-4 felii de cascaval sau sotilette
  • sare,origano,ulei masline

Mod de preparare

Vanata inainte de a o introduce in cuptor,o taiem felii,o presaram cu sare fina si o tinem pe servetel de hartie cam 2 ore in modul acesta lasa toata apa!

Rosiile le taiem felii si le asezam pe feliile de vinete care au fost in prealabil sterse cu servetel de bucatarie!

Presaram sare fina peste rosii,origano,ulei de masline,iar in final feliile de cascaval;

Introducem totul in cuptorul cald 200°C timp de 15-20minute in functie de cuptorul DVS;

Se servesc calde dar sunt bune si reci!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise