Vanata inainte de a o introduce in cuptor,o taiem felii,o presaram cu sare fina si o tinem pe servetel de hartie cam 2 ore in modul acesta lasa toata apa!
Rosiile le taiem felii si le asezam pe feliile de vinete care au fost in prealabil sterse cu servetel de bucatarie!
Presaram sare fina peste rosii,origano,ulei de masline,iar in final feliile de cascaval;
Introducem totul in cuptorul cald 200°C timp de 15-20minute in functie de cuptorul DVS;
Se servesc calde dar sunt bune si reci!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii