Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare pe ambele fete si se pun pe un servet care sa absoarba zeama formata. Se lasa 30 de minute.Se taie rosiile in felii de 1 cm (daca vreti puteti sa le puneti in apa clocotita 30 de secunde ca sa le decojiti). Se taie si cascavalul in felii cat sa acopere felia de vanata.Se pun intr-o tava si se dau la cuptor, la foc mic mediu (350°F) cam 20 de minute pana se fac.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii