autor:

Fara foto

» » Aperitive

Vinete gratinate

Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CLAUDIA RADUICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 mai 2008

Ingrediente
1 vanata mare, 3 rosii, 200 g cascaval sau mozzarela, oregano, sare, alb

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare si piper pe ambele fete si se pun pe un servet care sa absoarba zeama formata. Se lasa 30 de minute.Se taie rosiile in felii de 1 cm . Se taie si cascavalul in felii cat sa acopere felia de vanata.Pe o felie de vanata se pune o felie de rosie cu oregano, iar peste rosie o felie de cascaval.Se pun intr-o tava si se dau la cuptor, la foc mic mediu cam 20 de minute pana se coc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete gratinate

Vinete gratinate

1. Se prajesc vinetele pe o plita, pe toate partile, pana devin moi, apoi se decojesc. 2. Se pune

3 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Vanata inainte de a o introduce in cuptor,o taiem felii,o presaram cu sare fina si o tinem pe servetel

4 voturi    8 comentarii
2h 15 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Andra Radu , 11 aprilie 2014

    In poza arata ca ai pus cascavalul peste felia de vanata, iar in descriere spui ca ai pus-o peste felia de rosie....

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 vanata mare
  • 3 rosii
  • 200 g cascaval sau mozzarela
  • oregano
  • sare, alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tarta cu dovlecei si telemea