autor:

Anonim

» » Aperitive

vinete impanate

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
vinete, ceapa, ulei, ardei gras, patrunjel verde, usturoi, vin alb, rosii, sare, pasta de tomate, frunze telina, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In tava unsa cu 50 ml de ulei se asaza vinetele impanate cu usturoi, se introduc la cuptor,apoi se racesc.
Ceapa se inabusa in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa , se adauga patrunjelul verde, ardeiul , frunzele de telina , restul de usturoi, rosiile taiate felii, piper, sare si pasta de tomate.
Se amesteca pentru uniformizare .
Cu o parte din aceasta compozite se impaneaza vinetele, iar restul se toarna in tava pe langa vinte .Deasupra vinetelor se asaza o jumatate de rosie si se introduce din nou tava la cupotor 20 min. La sfarsit se toarna vin si se presara patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete impanate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute pane

Ciuperci umplute pane

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa. Se amesteca pateul

36 voturi    19 comentarii
20 min
Aperitive
Clatite din cartofi

Clatite din cartofi

Curăţă cartofii şi dă-i pe răzătoarea kică. Amestecă-i cu oul bătut, făină, apă minerală,

4 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Chiftele de dovlecei