In tava unsa cu 50 ml de ulei se asaza vinetele impanate cu usturoi, se introduc la cuptor,apoi se racesc.
Ceapa se inabusa in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa , se adauga patrunjelul verde, ardeiul , frunzele de telina , restul de usturoi, rosiile taiate felii, piper, sare si pasta de tomate.
Se amesteca pentru uniformizare .
Cu o parte din aceasta compozite se impaneaza vinetele, iar restul se toarna in tava pe langa vinte .Deasupra vinetelor se asaza o jumatate de rosie si se introduce din nou tava la cupotor 20 min. La sfarsit se toarna vin si se presara patrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii