autor:

Fara foto

» » Aperitive

Vinete indiene

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg vinete, 4 cepe, 150 g unt, sare, piper, 2 oua, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala vinetele , li se taie cotorul si se imparte fiecrae vanata in jumatate, pe lungime. Se scoate miezul, se toaca, amestecindu-l apoi cu cepele tocate marunt , sarea si piperul. Aceasta compozitie se pune intr-o tigaie cu unt incins si se prajeste usor citev aminute. Se umple apoi vineteel, se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in mult unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete indiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta cu mazare

Tarta cu mazare

1.Se framanta un aluat din faina cernuta si amestecata cu pesmetul si praful de copt.ou amestecat

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Briose cu branza, morcov si dovlecel

Briose cu branza, morcov si dovlecel

Batem bine ouale si apoi adaugam treptat uleiul.Incorporam faina si praful de copt amestecand

6 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Boccelute de clatite cu ciuperci