autor:

iri nuca

» » Aperitive

vinete la gratar cu usturoi

Autor: iri nuca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iri nuca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
2 buc vinete mijlocii, 6 buc catei usturoi, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri otet balsamic, 1 lingura oregano, 1 varf peperoncino taiat foarte marunt, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele rondele de cca 1 cm grosime si se prajesc pe gratar pe ambele parti pana se inmoaie. Intre timp celelalte ingrediente se amesteca si se obtine un sos picant. Cand sunt gata se aseaza pe un platou si se stropesc imediat cu sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete la gratar cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

Se aleg rosii mici,se spala,li se taie cate un capacel in partea coditei,li se scoate miezul cu ajutorul

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati

Spalam dovlecelul, il taiem rondele potrivit de groase si presaram sare. Feliile de salam le taiem

9 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Gustoase!!!!!!!!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 martie 2011

    Foarte bune,eu nu pun peperoncino dar pun patrunjel.Ii da o aroma speciala.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 mai 2010

    Imi place aceasta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 buc vinete mijlocii
  • 6 buc catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura oregano
  • 1 varf peperoncino taiat foarte marunt
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de iri nuca
salata de primavara cu orez

salata de primavara cu orez

Se spala orezul si se fierbe, se clateste cu apa rece si se lasa la racit. Branza si legumele se

20 voturi    4 comentarii
40 min
Salate reci
Paine neagra cu chimen (pentru masina de facut paine)

Paine neagra cu chimen (pentru masina de facut paine)

Se introduc in cuva masinii de facut paine, pe rand: apa, uleiul de masline, zaharul, sarea, chimenul.

6 voturi    5 comentarii
3h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Salata de toba

Salata de toba

Toba se taie felii subtiri si se aranjeaza pe un platou. Se acopera cu ceapa taiata joulienne, se

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustoase!!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chec aperitiv cu legume si ciuperci