Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
vinete, usturoi, patrunjel, ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Vinetele se spala, se sterg, se elimina cotorul si se taie felii rotunde.Se coc pe gratar pe aragaz pe o parte si pe cealalta.Se curata usturoiul si se taie feliute cit mai subtiri.Se spala patrunjelul si se rup frunzele.
Se pun intr-un vas straturi de felii de vinete, usturoi, frnze de patrunjel si putin ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la gratar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Legumele se spala cu apa rece si se dau deoparte. Se taie rondele (cateva din dovlecel, circa jumatate).
2 voturi
2 comentarii
30 min
Se taie vinetele rondele de cca 1 cm grosime si se prajesc pe gratar pe ambele parti pana se inmoaie.
12 voturi
6 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate