Vinete pane. Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.
Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.
Se amescteca pana se formeaza o pasta grosuta apoi se adauga apa putin cate putin si apoi se lasa la dospit o ora.
Intre timp vinetele se spala bine si se tai rondele, se presara cu sare si se lasa 30 minute pana se elimlna sucul.
Se dau prin aluatul de mai sus si se prajesc in uleiul incins.
Se scot apoi pe servetele absorbante si se servesc imediat cu rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii