Vinete pane. Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.
Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.
Se amescteca pana se formeaza o pasta grosuta apoi se adauga apa putin cate putin si apoi se lasa la dospit o ora.
Intre timp vinetele se spala bine si se tai rondele, se presara cu sare si se lasa 30 minute pana se elimlna sucul.
Se dau prin aluatul de mai sus si se prajesc in uleiul incins.
Se scot apoi pe servetele absorbante si se servesc imediat cu rosii.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii