Vinete pane

Vinete pane. Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Vinete pane

Ingrediente

  • 2-3 vinete medii,
  • 2 oua,
  • 300 ml apa,
  • putina drojdie uscata,
  • ulei,
  • cimbru,
  • patrunjel tocat marunt,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul tocat marunt si sarea.

Se amescteca pana se formeaza o pasta grosuta apoi se adauga apa putin cate putin si apoi se lasa la dospit o ora.

Intre timp vinetele se spala bine si se tai rondele, se presara cu sare si se lasa 30 minute pana se elimlna sucul.

Se dau prin aluatul de mai sus si se prajesc in uleiul incins.

Se scot apoi pe servetele absorbante si se servesc imediat cu rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise