autor:

Anonim

» » Aperitive

Vinete pane

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
vinete, faina, oua, ulei, pesmet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de vinte se sareaza, se trec prin faina, oua si pesmet, se prajesc in ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete pane

Vinete pane

Se curata vinetele de coaja si se taie pe lung in felii foarte subtiri de grosimea unei jumatati

6 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane(specific arab)

Vinete pane(specific arab)

Vinata,spalata,se curata si se taie felii,pe lung,de cca 1,5 cm grosime.Fiecarei felii i se face

15 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tarta cu praz leurda si ciuperci