autor:

iuliana tarnoveanu

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Vinete pane

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
3 vinete potrivie, 2 oua, 100g faiana, sare, ulei din muguri de palmier,etc.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala se taie rondele sau fisii vinetele ,se presara cuputina sare ,se scureg apoi de apa se dau prin compozitia pregatita (ouale se bat ,apoi se aduga faina,rezultind un aluat subtire ),se frig in uleiul incins.pe ambele parti.Se servesc atit calde cit si reci ca atre sau ca garnitura la diverse preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Vinete pane

Vinete pane

Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane

Vinete pane

Vinetele pane sunt delicioase şi se fac în numai 10 minute. Vinetele se curata de coaja si

3 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Eu trec feliile de vinete prin faina apoi prin ou. Sunt foarte gustoase si aspectuoase

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Imi plac foarte mult...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    O sa incerc si eu vinete pane,am facut doar dovlecei si conopida.Vinetele le-am folosit doar la salata si musaca de vinete.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete potrivie
  • 2 oua
  • 100g faiana
  • sare
  • ulei din muguri de palmier,etc.

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi plac foarte mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Conopida la cuptor
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania