autor:

iuliana tarnoveanu

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Vinete pane

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
3 vinete potrivie, 2 oua, 100g faiana, sare, ulei din muguri de palmier,etc.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se spala se taie rondele sau fisii vinetele ,se presara cuputina sare ,se scureg apoi de apa se dau prin compozitia pregatita (ouale se bat ,apoi se aduga faina,rezultind un aluat subtire ),se frig in uleiul incins.pe ambele parti.Se servesc atit calde cit si reci ca atre sau ca garnitura la diverse preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Se taie dovleceii și vinetele rondele de aproximativ 1 cm, se sărează și se lasa sa stea 20-30

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Retete vegetariene
VINETE SI DOVLECEI PANE

VINETE SI DOVLECEI PANE

1.Prima varianta Vanata si dovlecelul se spala,se sterg bine,se indeparteaza capetele,apoi se taie

95 voturi    26 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Eu trec feliile de vinete prin faina apoi prin ou. Sunt foarte gustoase si aspectuoase

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

    Imi plac foarte mult...

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    O sa incerc si eu vinete pane,am facut doar dovlecei si conopida.Vinetele le-am folosit doar la salata si musaca de vinete.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete potrivie
  • 2 oua
  • 100g faiana
  • sare
  • ulei din muguri de palmier,etc.

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi plac foarte mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Dulce cu susan Dulce cu susan

Susanul il prajesc10 minute in cuptor. Mierea, zaharul si margarina le topesc la foc mic, pana zaharul se dizolva complet, se adauga

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pateu de soia