autor:

Fara foto

» » Aperitive

Vinete pane

Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
2 vinete, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, sare, piper, faina, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele se taie rondele si se sareaza lasandu-le 30 min. Luam vinetele si le clatim in apa rece si le lasam la stors. Dam ceapa pe razatoare si usturoiul pe razatoarea mica si le amestecam cu ouale batute bine. Vinetele se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete pane cu sos de usturoi

Vinete pane cu sos de usturoi

Se curata vinetele de coaja si se taie felii de 6-7 mm grosime. Se pudreaza cu putina sare si se

68 voturi    18 comentarii
40 min
Sosuri
Vinete pane(specific arab)

Vinete pane(specific arab)

Vinata,spalata,se curata si se taie felii,pe lung,de cca 1,5 cm grosime.Fiecarei felii i se face

15 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela
Oua umplute

Oua umplute

Se iau ouale si cu varful de la cutit si se in forma de coltisori la mijlocul oului. Cu galbenusul

0 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Aperitiv cu carne

Aperitiv cu carne

Se orneaza dupa preferinta.

1 vot    1 comentariu
10 min
Aperitive cu carne
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Se fierb spaghetele dupa care separat se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata, dupa ce sunt bine

10 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Inele de dovlecei cu piept de pui si rosii