Vinete pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete potrivite
  • 3-4 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare

Se spala vinetele si se taie felii subtiri de aproximativ o jumatate de centimetru. Feliile se pudreaza cu sare si se aseaza pe o farfurie citeva minute sa se scurga. Separat, se bat ouale, se incorporeaza faina, sare, piper. Se dau apoi feliile de vinete prin compozitia respectiva, prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor