Vinetele se curata partial de coaja pe lungime,se taie felii, se sareaza; O treime din cantitatea de cascaval se rade; -sunca si cascavalul ramas se taie felii subtiri, cam de marimea feliilor de vinete; Ouale se sparg intr-un vas, se bat, se amesteca apoi cu cascavalul ras si se condimenteaza cu sare si piper; Feliile de vinete se trec prin faina, se pun intre o felie de sunca si una de cascaval, apoi se trec impreuna prin compozitia de ou si prin pesmet, dupa care se prajesc in ulei, la foc moderat, pe ambele parti; Cand sunt gata se scot pe servetele de hartie absorbante pentru a absorbi uleiul in exces si se servesc fierbinti.
SFAT: este indicat ca feliile de vinete dupa ce au fost trecute prin faina sa fie trecute si prin ou pentru a se lipi de ele feliile de cascaval si sunca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii