Vinetele se curata partial de coaja pe lungime,se taie felii, se sareaza; O treime din cantitatea de cascaval se rade; -sunca si cascavalul ramas se taie felii subtiri, cam de marimea feliilor de vinete; Ouale se sparg intr-un vas, se bat, se amesteca apoi cu cascavalul ras si se condimenteaza cu sare si piper; Feliile de vinete se trec prin faina, se pun intre o felie de sunca si una de cascaval, apoi se trec impreuna prin compozitia de ou si prin pesmet, dupa care se prajesc in ulei, la foc moderat, pe ambele parti; Cand sunt gata se scot pe servetele de hartie absorbante pentru a absorbi uleiul in exces si se servesc fierbinti.
SFAT: este indicat ca feliile de vinete dupa ce au fost trecute prin faina sa fie trecute si prin ou pentru a se lipi de ele feliile de cascaval si sunca.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii