autor:

Anonim

» » Aperitive

vinete pane cu sunca si cascaval

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
vinete, oua, cascaval, sunca presata, faina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Feliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza intre o felie de cascaval si o felie de sunca, apoi se trec prin restul de faina si compozitie de ou si se prajesc in ulei,la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete pane cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Paine umpluta

Paine umpluta

Este foarte buna se poate servi atat calda dar si rece. Punem faina intr-un lighean. Facem o gaura

1 vot    0 comentarii
2h 15 min
Aperitive
Bruschete cu rosii si pastai

Bruschete cu rosii si pastai

Feliile de paine unse cu putin ulei masline pe ambele parti se rumenesc in cuptor (eu le-am facut

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Traistute cu ciuperci