autor:

zana b.

» » Retete de post

Vinete papucei

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
4 vinete subtiri si lungi,2 cepe, 2 linguri bulion,4 catei de usturoi, felii de paine mai veche,marar,sare,piper,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie vinetele in lungime pe jumatate,se scoate miezul si ,se fierb in apa clocotita 5 min. dupa care se lasa la scurs. Miezul ramas se taie marunt,la fel se procedeaza cu ceapa si usturoiul. Se calesc apoi in ulei incins. Se adauga bulion si se da un clocot,dupa care se ia cratita de pe foc. Se pune painea muiata si stoarsa ,sarea,piperul,mararul tocat si se amesteca. Vinetele se pun intr-o tava unsa cu ulei si se umplu cu compozitia obtinuta;se presara peste ele pesmet. Se da la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete papucei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Cornulete cu nuca

Cornulete cu nuca

Am pus ingredientele in robotul de bucatarie si le-am amestecat. Aluatul obtinut l-am lasat un pic

9 voturi    4 comentarii
1h
Retete de post
Placinta dobrogeana cu dovleac

Placinta dobrogeana cu dovleac

Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga treptat apa calduta, sarea, 12 linguri

12 voturi    1 comentariu
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 vinete subtiri si lungi,2 cepe
  • 2 linguri bulion,4 catei de usturoi, felii de paine mai veche,marar,sare,piper,ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Iahnie de linte