autor:

zana b.

» » Retete de post

Vinete papucei

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
4 vinete subtiri si lungi,2 cepe, 2 linguri bulion,4 catei de usturoi, felii de paine mai veche,marar,sare,piper,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie vinetele in lungime pe jumatate,se scoate miezul si ,se fierb in apa clocotita 5 min. dupa care se lasa la scurs. Miezul ramas se taie marunt,la fel se procedeaza cu ceapa si usturoiul. Se calesc apoi in ulei incins. Se adauga bulion si se da un clocot,dupa care se ia cratita de pe foc. Se pune painea muiata si stoarsa ,sarea,piperul,mararul tocat si se amesteca. Vinetele se pun intr-o tava unsa cu ulei si se umplu cu compozitia obtinuta;se presara peste ele pesmet. Se da la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete papucei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat

Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat

Chiar si in zilele de post putem lua la pachetel ceva dulce si usor de facut! Pentru aluat: Drojdia

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Humus reţetă

Humus reţetă

Spălaţi năutul şi îl lăsaţi în apă caldă să se înmoaie 3 ore pentru a

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 vinete subtiri si lungi,2 cepe
  • 2 linguri bulion,4 catei de usturoi, felii de paine mai veche,marar,sare,piper,ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Icre de fasole