autor:

zana b.

» » Retete de post

Vinete papucei

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
4 vinete subtiri si lungi,2 cepe, 2 linguri bulion,4 catei de usturoi, felii de paine mai veche,marar,sare,piper,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie vinetele in lungime pe jumatate,se scoate miezul si ,se fierb in apa clocotita 5 min. dupa care se lasa la scurs. Miezul ramas se taie marunt,la fel se procedeaza cu ceapa si usturoiul. Se calesc apoi in ulei incins. Se adauga bulion si se da un clocot,dupa care se ia cratita de pe foc. Se pune painea muiata si stoarsa ,sarea,piperul,mararul tocat si se amesteca. Vinetele se pun intr-o tava unsa cu ulei si se umplu cu compozitia obtinuta;se presara peste ele pesmet. Se da la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete papucei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Paine de casa cu un strop de rugaciune

Paine de casa cu un strop de rugaciune

Mod de preparare Pentru paine de casa alba într-un castron mai mare se amestecă faina cu drojdia

6 voturi    2 comentarii
3h
Retete de post
Mamaliga cu cartofi

Mamaliga cu cartofi

Cartofii se fierb,decojiti,cu putina sare;cind sint fierti(dupa cca30 minute),se paseaza si se sareaza

7 voturi    8 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 vinete subtiri si lungi,2 cepe
  • 2 linguri bulion,4 catei de usturoi, felii de paine mai veche,marar,sare,piper,ulei

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
TOCANITA DE LEGUME