Vinete papucei

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete subtiri si lungi
  • 2 cepe
  • 2 linguri bulion
  • 4 catei de usturoi
  • 3 felii de paine mai veche
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se taie vinetele in lungime pe jumatate,se scoate miezul si ,se fierb in apa clocotita 5 min. dupa care se lasa la scurs. Miezul ramas se taie marunt,la fel se procedeaza cu ceapa si usturoiul. Se calesc apoi in ulei incins. Se adauga bulion si se da un clocot,dupa care se ia cratita de pe foc. Se pune painea muiata si stoarsa ,sarea,piperul,mararul tocat si se amesteca. Vinetele se pun intr-o tava unsa cu ulei si se umplu cu compozitia obtinuta;se presara peste ele pesmet. Se da la cuptor 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise