Spal vinetele, le tai felii subtiri in lungime, presar cu sare si le las cateva ore. Le spal, le usuc pe un prosop, apoi le rumenesc foarte putin pe ambele parti. Le las la racit pe un prosop, le asez in punga. Iarna, le decongelez si le flosesc la musaca, sau le rumenesc inca putin si le fac umplute cu pasta de usturoi si maioneza asezate pe o felie de rosie (mai ales in post). La fel le tai felii rotunde si le folosesc doar la musaca.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii