Spal vinetele, le tai felii subtiri in lungime, presar cu sare si le las cateva ore. Le spal, le usuc pe un prosop, apoi le rumenesc foarte putin pe ambele parti. Le las la racit pe un prosop, le asez in punga. Iarna, le decongelez si le flosesc la musaca, sau le rumenesc inca putin si le fac umplute cu pasta de usturoi si maioneza asezate pe o felie de rosie (mai ales in post). La fel le tai felii rotunde si le folosesc doar la musaca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii