Reteta postata pe: 19 martie 2010
Ingrediente
1 vanata, 20 gr faina, sare, ulei pt prajit
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie vanata de capete si se feliaza .Se presarea sare peste aceste felii si se lasa las curs pt a elimina gustul amar.Se usuca bine cu un servetel de bucatarie absorbant.Se incinge uleiul intr-o tigaie.In acest timp dam vinetele prin faina,scuturam surplusul de faina si incepem sa le prajim pe ambele parti,cand uleiul este bine incins.Se continua aceasta operatie cu restul feliilor,adaugam din cand in cand ulei,pt ca aceste vinete absorb mult ulei.Se pun la scurs ,tot pe un servetel absorbant.Se servesc cu sos de usturoi, sau dupa gustul si placerea fiecaruia cu ce anume doreste.Se pot servi ca aperitiv sau ca garnitura la felul doi.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete prajite" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Vinetele le taiem in rondele de cca 1/2 centimetru le spalam si le punem intr-un castron cu apa si
9 voturi
4 comentarii
1h 25 min
Dupa ce am taiat rondele si cartofii si vinetele le prajim pe rand in ulei incins de palmier. Scoatem
11 voturi
5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 22 martie 2010
Sunt nemaipomenit de bune!
mac myra (Chef de cuisine) , 20 martie 2010
Cu mujdei de usturoi sunt delicioase............
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 martie 2010
Imi plac tare vinetele prajite. Concluzie. Imi plac vinetele tale.
mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Bune!Bravo!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Foarte bune,dar recunosc ca mie imi place sa le fac la gratar.Asa nu inghit ulei.
violette (Chef de cuisine) , 19 martie 2010
Foarte bune! Imi plac tare mult!