autor:

Fara foto

» » Aperitive

Vinete taranesti

Autor: adochitei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adochitei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
3 vinete, ardei grasi,3 cepe, catei de usturoi, gr. de rosii,50 ml.de ulei,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele se coc,se curata si se pun pe un fund inclinat sa se scurga.Ardeii se coc,se curata de pielita,se scot cotoarele cu seminte si se taie fasii.Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei.Rosiile se curata de pielita si de seminte si se taie felii subtiri,usturoiul se toaca marunt.Se ia o cratita si se aseaza vinetele rupte fasii;deasupra se pun ardeii,ceapa,rosiile si usturoiul.Se presara cu sare,se toarna uleiul si se pune la cuptor la foc potrivit.Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pastã de brânzã cu ierburi aromate

Pastã de brânzã cu ierburi aromate

Aveam nevoie de un aperitiv ieftin si rapid, asa cã am încercat aceastã pastã. De obicei o fac

12 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
Conopida saseasca la cuptor

Conopida saseasca la cuptor

1.Conopida se curata de frunze, se rupe in buchetele, se spala bine apoi se pune la fiert in apa

5 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ciupercuțe cu sos de hrean