autor:

Fara foto

» » Aperitive

Vinete taranesti

Autor: adochitei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adochitei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
3 vinete, ardei grasi,3 cepe, catei de usturoi, gr. de rosii,50 ml.de ulei,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Vinetele se coc,se curata si se pun pe un fund inclinat sa se scurga.Ardeii se coc,se curata de pielita,se scot cotoarele cu seminte si se taie fasii.Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei.Rosiile se curata de pielita si de seminte si se taie felii subtiri,usturoiul se toaca marunt.Se ia o cratita si se aseaza vinetele rupte fasii;deasupra se pun ardeii,ceapa,rosiile si usturoiul.Se presara cu sare,se toarna uleiul si se pune la cuptor la foc potrivit.Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete taranesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ghebe cu maioneza si usturoi

Ghebe cu maioneza si usturoi

Ghebele se lasa la decongelat,dupa care se storc si se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca

6 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive
Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Aluat:se pun apa+sarea+ulei+unt la fiert. Dupa ce dau in clocot se rastoarna faina toata odata si

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciupercute umplute