Vinete taranesti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 6 ardei grasi
  • 3 cepe
  • 5-6 catei de usturoi
  • 500 gr. de rosii
  • 50 ml.de ulei
  • sare.

Mod de preparare

Vinetele se coc,se curata si se pun pe un fund inclinat sa se scurga.Ardeii se coc,se curata de pielita,se scot cotoarele cu seminte si se taie fasii.Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei.Rosiile se curata de pielita si de seminte si se taie felii subtiri,usturoiul se toaca marunt.Se ia o cratita si se aseaza vinetele rupte fasii;deasupra se pun ardeii,ceapa,rosiile si usturoiul.Se presara cu sare,se toarna uleiul si se pune la cuptor la foc potrivit.Se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Se spala fasolea, apoi se pune in apa rece, la hidratat.

Iahnie de fasole
Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea

Prajitura cu mere si bezea
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor