Reteta postata pe: 17 iunie 2009
Ingrediente
1kg vinete,150-200g cascaval,200g orez,350g carne tocata,3 oua,sare,100g faina,100g pesmet alb,200ml ulei,piper,1 ceapa
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Vinetele le taiem in doua pe lungime.Ceapa o tocam si o punem la calit,iar dupa 1 minut adaugam 1 cana cu apa si cand fierbe punem orezul;se fierbe 5 minute.Cand compozitia se raceste,punem ouale batute impreuna cu celelalte ingrediente.Amestecam si umplem vinetele cu pasta obtinuta.Cand sunt aproape gata se presara cascavalul ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,
2 voturi
2 comentarii
60h
Vinetele, curățate parțial de coajă, se taie în două pe lungime. Se freacă partea din
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010
O bunatate !