autor:

zana b.

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Vinete umplute

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
1kg vinete,150-200g cascaval,200g orez,350g carne tocata,3 oua,sare,100g faina,100g pesmet alb,200ml ulei,piper,1 ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele le taiem in doua pe lungime.Ceapa o tocam si o punem la calit,iar dupa 1 minut adaugam 1 cana cu apa si cand fierbe punem orezul;se fierbe 5 minute.Cand compozitia se raceste,punem ouale batute impreuna cu celelalte ingrediente.Amestecam si umplem vinetele cu pasta obtinuta.Cand sunt aproape gata se presara cascavalul ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)

Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)

Vinetele, curățate parțial de coajă, se taie în două pe lungime. Se freacă partea din

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg vinete,150-200g cascaval,200g orez,350g carne tocata,3 oua,sare,100g faina,100g pesmet alb,200ml ulei,piper,1 ceapa

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Langos umplut cu cartofi