Se spala vinetele, se sterg cu un prosop si se feliaza in felii subtiri, insa fara sa le taiem de tot ,sa ramana cativa milimetri netaiati. Desfacem usor feliile si presuram sare si ierburi aromate, apoi in fiecare deschizatura punem o felie de rosie, una de sunca si una de cascaval. Asezam vinetele in tava in care am pus hartie de copt, presaram putina sare, ierburi aromate, ulei de masline si cascaval ras,apoi dam tava la cuptor. Cand cascavalul s-a topit atunci vinetele sunt facute. Sa aveti mare pofta dragilor si sa incercati aceasta reteta usor de preparat si cu un gust deosebit!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii