Se spala vinetele, se sterg cu un prosop si se feliaza in felii subtiri, insa fara sa le taiem de tot ,sa ramana cativa milimetri netaiati. Desfacem usor feliile si presuram sare si ierburi aromate, apoi in fiecare deschizatura punem o felie de rosie, una de sunca si una de cascaval. Asezam vinetele in tava in care am pus hartie de copt, presaram putina sare, ierburi aromate, ulei de masline si cascaval ras,apoi dam tava la cuptor. Cand cascavalul s-a topit atunci vinetele sunt facute. Sa aveti mare pofta dragilor si sa incercati aceasta reteta usor de preparat si cu un gust deosebit!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii