Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g carne tocata (porc + vita), , sare, , piper, , 1 lingurita coriandru macinat, , 1/2 lingurita chimen macinat, , 4 vinete potrivite, , 3 linguri ulei de masline, , 1 ardei gras rosu (sau gogosar), , 1 ceapa mica, , 2 catei de usturoi, , 1 rosie.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
1 vot
Mod de preparare
Se spala ardeiul, se curata de seminte si nervuri si se taie cubulete. Ceapa si usturoiul se toaca marunt, iar rosia, curatata de pielita, se taie bucatele. Se incing 2 linguri de ulei intr-o cratita si se prajesc, circa 5 minute, carnea, ardeiul, ceapa si usturoiul, dupa care se adauga rosia, sarea si piperul. Se umplu vinetele cu amestecul de carne si legume, se mai dau 10 minute la cuptor si se servesc fierbinti.