autor:

Anonim

» » Aperitive

vinetele umplute cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
vinetele, ceapa, ardei gras, rosii, patrunjel verde, ulei, cascaval, usturoi, uc de rosii, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa, se adauga ardeiul gras, miezul de la vinete, usturoiul , rosiile, sare, piper si patrunjel verde.
Cu aceasta compozitie se umplu vinetele , care se aseaza intr-o tava unsa cu 50 ml de ulei. Deasupra se toarna sucul de rosii, se presara cascaval ras si se introduce tava la cuptor 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinetele umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Crema racoritoare de  castraveti

Crema racoritoare de castraveti

Castravetii se curata de coaja si se taie in felii. In paharul de la blender sau intr-un recipient

7 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Clatite integrale cu branza si oua ochiuri

Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
LEGUME PROASPETE UMPLUTE CU PATEU DE BRINZA